God skiltning er essentielt: Modulex sørger for, at du bliver fundet

For at folk kan finde vej og for at din butik, din skole eller andet er synlig, så er det vigtigt, at skiltningen er god.

Skiltning er essentielt for både synlighed og for at folk kan finde vej. Derfor er det meget vigtigt, uanset om det er til en skole eller en butik, at skiltene er i orden, sådan at folk kan finde dig.

Vi er repræsenteret i 45 lande og leverer skilte og wayfinding løsninger til nogle af verdens største virksomheder.

Vores europæiske hovedkontor og produktion ligger i Billund.

Brand On har sit hovedkontor i England, hvorfra internationale projekter koordineres.

Modulex Americas beskæftiger et team af designere, projektledere og andre support funktioner, som leverer produkter og serviceydelser til hele Nordamerika.

Medarbejderne på vores nationale og regionale kontorer er fortrolige med nationale standarder og lovgivning og rådgiver vores kunder omkring tekniske krav og overholdelse af disse.

Vi er bevidste om vores sociale ansvar som producent og som wayfinding konsulenter, og vi forstår, at vores arbejde kan have en positiv indflydelse på andres liv gennem effektive wayfinding løsninger og miljørigtige produktionsmetoder. Modulex nedbringer løbende forbruget af ressourcer og miljøbelastende udledninger. Dette arbejde dokumenterer vi løbende, og vi er stolte af flere år i træk at have modtaget GREENET’s miljødiplom.

Hele Modulex’ elforbrug i produktionen og i administrationen i Billund kommer fra vedvarende energikilder. Et af mange initiativer på miljøområdet er vores medlemskab af et frivilligt miljønetværk (www.greenet.dk), som regelmæssigt vurderer vores indsats på miljøområdet.

Modulex er den eneste skilteproducent, som har indgået et klimapartnerskab med Dong Energy. Som klimapartner er vi forpligtet til at anvende energi fra vedvarende kilder, og vi arbejder løbende med nye forbedringer og håber, at vi vil kunne inspirere andre til at gøre det samme.

Fortæl os om dine designideer, og vi garanterer produktion i rette kvalitet, til rette tid og i overensstemmelse med lokale krav. Vi tilbyder et bredt udvalg af skilte- og facadeløsninger, lysskilte, energibesparende LED-skilte, skilte uden lys og logoer i forskellige materialer. Vi sikrer et ensartet udtryk og en høj kvalitet, der understøtter din virksomheds brand lokalt, nationalt og internationalt.
Kontakt os. Vi er der for at hjælpe dig.