Danmark med på teknologibølgen – også inden for låsesystemer

Teknologien vinder ind flere steder og der er ingen tvivl om at vi i Danmark er med i den teknologiske udvikling. Som så meget andet er teknologien for alvor rykket ind i vores hjem og du er det også muligt at åbne hoveddøren i huset, selv når du ikke er hjemme. Med en smart-lås monteret på døren, vil det være muligt at skabe digitale nøgler, som du kan dele med de andre familiemedlemmer.

Det betyder altså, at det er muligt at åbne døren for dine gæster, hvis du er forsinket. Så behøver du ikke at skulle skynde dig hjem og i stedet for kan lade sin lås, ved hjælp af mobil, sørge for at åbne for gæsterne. Ligeledes har du mulighed for at se om du har husket at låsedøren, efter du tog hjemmefra.

Selvom smart-låsen ikke er en ny opfindelse, så er det først for alvor nu, at den har fået sit tag i folk. Før i tiden var denne teknologi kun forbeholdt virksomheder og velhavende mennesker, men smartlåse kan efterhånden erhverves, så alle kan være med.

Det er nemt at få eftermonteret en smartlås på sin hoved- eller bagdør. Tag kontakt til din lokale låsesmed i København, Amager, Århus, Odense eller hvor du befinder dig henne i landet. Stort set alle låsesmede vil kunne montere en smartlås, eller i hvert fald vejlede dig til hvor du kan få det gjort.

 

Med en digital lås på døren, er det muligt at sende digitale nøgler til håndværkeren, posten, venner eller nogle andre, som du har brug for at give adgang til dit hjem. Det eneste, dine besøgende skal gøre, er at hente en app, som giver dem adgang. Når personen er inden for Bluetooth-rækkevidde, vil der blive vist en nøgle i app’en, så det er muligt at åbne døren elektronisk.

Ny smart-lås fra Dansk virksomhed

Bekey, er virksomheden bag en nyere smart-lås, der også hedder Bekey. Virksomehden har egentligt eksisteret siden 2008, og har siden dengang leveret nøgleløsninger til det offentlige og virksomheder af forskellig art. Bekey har fået stor succes i danmark og forsøger nu at ramme det internationalemarked.

Bekey er dog ingen lås i sig selv. I stedet fungerer den som en motor, der erstatter vrideren på den lås, du har i døren i forvejen. Det betyder også at systemet stort set kan eftermonteres på ethvert låsesystem. Kontakt Bekey eller din lokale låsesmed for at høre nærmere.