Sådan finder du det perfekte køleskab

Køleskabet kom frem i 1920’erne, hvilket gjorde alting meget nemmere. Man behøvede ikke længere at bruge isbokse, og madvarer kunne nu holde sig længere end førhen. Dog kom almindelige køleskabe først til Danmark i 1950’erne. I dag er køleskabe noget, alle danskere har i deres hjem, fordi så behøver man ikke at skulle ud og handle hver dag og derefter lave maden med det samme. Så hvis dig og din familie leder efter et nyt køleskab af den ene eller den anden årsag – så læs med herunder om de forskellige køleskabstyper.

De forskellige køleskabstyper

Køleskabe kommer i mange forskellige størrelser og med forskellige egenskaber. De fire køleskabstyper er almindelige køleskabe, kølefryseskabe, amerikaner køleskabe og vinkøleskabe.

Et almindeligt køleskab er til dig, der blot ønsker et sted at opbevare din fødevarer. Der er ikke nogen fryser med til denne type køleskab. Det er dog et simpelt og fint køleskab, som har en gennemsnitlig kølekapacitet på 275 liter.

Et kølefryseskab er til dig, der har brug for en fryser til rester eller lignende. Et frysekøleskab har både et køleskab og en fryser, hvilket betyder, at der er mindre plads i selve køleskabet, da en del af det også er fryser. Denne type har en gennemsnitlig kølekapacitet på 203 liter og frysekapacitet på 82 liter.

Et amerikanerkøleskab er til dig med en større familie, eller dig der har brug for ekstra plads. Denne type køleskab er meget stor og har plads til en masse fødevarer både i selve køleskabet, men også i fryseren. Den gennemsnitlige kølekapacitet i denne type køleskab er på 368 liter, og frysekapaciteten er på 184 liter.

Derudover findes der også et vinkøleskab, som er til dig der elsker vin og ofte har gæster.

Derfor skal du vælge et amerikanerkøleskab

Den første grund til at du skal vælge et amerikanerkøleskab er på grund af størrelsen. Det er meget større end almindelige køleskabe, og derudover har det vand- og isdispenser. En anden grund er at denne type køleskab ser flottere ud end et almindeligt køleskab, og det er mere praktisk med både køleskab og fryser.