Kvinde – skift dine skrabere ud med en epilator

De fleste kvinder bruger skabere til intimbarbering, ben og armhuler – det kan dog hurtigt gå galt, hvis man mister fokus i et par sekunder. Når man skal barbere sig med en skraber, så kan det tage et godt stykke tid, og risikoen for at skære sig er meget høj. Derfor burde alle kvinder anskaffe sig en epilator, som er den moderne version af en skraber. Så hvis du er træt af at skære dig hele tiden, eller du gerne vil have overstået barberingen hurtigere, så kan det være, du skal anskaffe dig en epilator. Synes du det lyder spændende, så kan du læse mere herunder om epilatorer.

Sådan vælger du den rette epilator

En epilator er en maskine, der minder om mændenes barbermaskine, og den kan virke på to forskellige måder. Den smarte måde er en metode der hedder IPL-teknologi, hvilket betyder, at maskinen fjerner hår med pulserende lys på en behagelig måde. Det er den største grund til, at man skal vælge en epilator. Så hvis man ikke orker at skære sig, eller man gerne vil have en behagelig oplevelse med sin barbering, så skal man vælge en epilator fremfor skaberen. Den anden måde den virker på, det er på mekanisk vis, som er ligesom den barbermaskine, som mange mænd bruger.

Hvis du godt kunne tænke dig at have din epilator med i badet, så du kan barbere dig der, så skal du vælge en epilator med en wet & dry funktion. Denne funktion gør, at du kan tage den med i bad uden at få stød, hvilket gør hele processen nemmere. Hvis man derimod ikke vælger en epilator med denne funktion, så kan man kun bruge den i håndvasken, og skal derfor selv gøre rent efter, man er færdig.

Få samme behandling som på en skønhedsklinik

Den IPL-teknologi der bliver brugt i epilatoren, svarer til det samme, der bliver brugt på skønhedsklinikker. Så hvis man anskaffer sig en epilator, så sparer man både penge, fordi man gør det selv, og man fjerner uønsket hår på den mest behagelige måde.