5 gadgets til rejsen

Det er altid vildt spændende, når man skal på ferie. Men et af minusserne ved det, er turen derhen. Hvad skal du dog få tiden til at gå med? Nogle gange kan det også være kedeligt på selve ferien, men for at holde dig aktiv, kan du have sjove gadgets med dig. Desuden er der nogle ting, som kan være særligt nødvendige for dig at have med. Her får du 5 gadgets, du kan have med på rejsen, som blandt andet gør turen sjov, sikker og billigere.

 

1. Power Stone bank

Hvis batteriet løber tør på din iPad eller mobiltelefon, så bliver turen lang. Sørg derfor at have en power bank med. En anbefalelsesværdig power bank er Vooni Power Bank Stone bank, som både er velfungerende og stabil, og den har samtidigt et lækkert design. Du kan læse mere om den på gadgetsjov.dk.

 

2. Bagagevægt

Er du end af dem, som er nervøs for, at du enten har alt for meget med på turen, eller måske alt for meget med tilbage? For mange, der rejser, så betyder det også masser af shopping. Men det kan koste dig en del, hvis du kommer hjem med for mange kilo i bagagen. Derfor bor du alliere dig med en bagagevægt, så du er sikker på at undgå problemet. Så kan du få overblik over, om du måske kan fylde lidt mere i håndbagagen.

 

3. Tyverisikret rygsæk

Når du er på ferie, skal du ofte have en rygsæk med dig på udflugt. Men der kan være meget tyveri i metroer eller anden form for transportmiddel, hvor du kan risikere at miste dine ting. Der findes forskellige udgaver af tyverisikrede rygsække, men vælg gerne en med regn overtræk, så den er helt vandtæt. Karakteristisk for denne type ryksække er, at lynlåsene vender ind mod ryggen, og der er skjult opbevaring i den.

 

4. Vandtæt højtaler

Musik skaber god stemning. Så det skal du have med dig. Det er desuden rart at have med, når du er ved poolen eller stranden. Invester derfor i en vandtæt højtaler, så du ikke risikerer at musikken pludselig stopper, fordi der er kommet vand i højtaleren. Du kan også medbringe denne i badet, hvor den kan hænge.

 

5. Smart rejsestol

Skal du på en del udflugter eller vandretur, så bør du have en rejsestol med, hvor du kan hvile dig lidt. De kan fås i små smarte indpakninger og vejer ikke meget at have med dig.