Find den tv-udbyder der passer dig

Efter digitaliseringens indtræden, hvor vi kan se programmer, når og hvor det passer os, er der stor forskel på danskernes tv-vaner. Der ses dog nogle tendenser, hvor det ældre segment stadig ser mest traditionelt tv også kaldet flow-tv, mens den yngre del af befolkningen mere bruger streaming. Flow-tv betyder, at man ser programmerne, når de bliver sendt i tv’et. Hvorimod man med streaming kan se eller gense programmerne, når det passer en.

Tv samler danskerne

På trods af at der i dag er mulighed for streaming, hvor man undgår at gå glip af noget, fordi man bare kan se det senere, så er der stadig mange, der vælger at se traditionelt tv. Mange af os er vokset op med traditionelt tv, og derfor forbinder vi det med noget hyggeligt, hvor familien samles om flimmerkassen til en god serie med slik og popcorn. Særligt i ferier eller weekender, hvor der er tid til det. Det er afslappende for mange.

Måske er du studerende, og der har du ikke råd til en stor tv-pakke, og så er det fedt at komme hjem til forældrene, hvor der er masser af kanaler, du kan zappe igennem. For eksempel for dem som elsker at se fodbold, hvilket typisk er på kanaler i de større tv-pakker. Der er forskel på, hvilke kanaler du bedst kan lide, og derfor findes der også tv-pakker med netop de kanaler, du ønsker – og oven i købet til en fordelagtig pris. Du kan mikse den perfekte tv-pakke. Se nogle af de bedst tv udbydere i Danmark her.

Live tv kan noget, som streaming ikke kan

Der er noget særligt ved at se programmer blive sendt live. For eksempel Melodi Grand Prix, landskamp, når der er en lille ny i Kongehuset, som skal døbes, eller bare når DR’s kendte søndagsserie bliver sendt kl. 20.00, hvor mange danskere ser med. Det giver en følelse af et nationalt fællesskab, som skaber en identitetsfølelse for os danskere – det at være dansker. Det er tv-mediets helt store force, som streaming bare ikke kan. Og det er der stadig mange, der ikke vil undvære. Forståeligt nok.